Coneix-nos

Alta Servici Informació de Prevenció

Dades de Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Este servici, de caràcter gratuït, està dirigit a les empreses associades a FREMAP, oferint als professionals, informació sobre els aspectes especialment rellevants per a la prevenció o sobreu les activitats o publicacions més significatives de FREMAP.

Les dades personals relatives als subscriptors d'este programa, seran incorporats al fitxer de FREMAP, registrat en el Registre General de Protecció de Dades. Estes dades es destinaran a facilitar-los aquelles informacions que el Servei d'informació de Fremap estime d'interés: Nova normativa, projectes de legislació, esdeveniments de prevenció, etc. Vostè podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per a això haurà d'adreçar-se a la direcció FREMAP Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social nº61 (Departament de Prevenció) - Ctra. De Pozuelo, 61 28222 Majadahonda (Madrid) Fax: 91 638 00 80, o a través de la bústia: derechos_arco@fremap.es.

Li informem igualment, que vostè podrà sol·licitar la baixa en el servici d'acord amb el disposat per Llei 34/2002, d'11 de juliol, Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a través del següent correu: informacion_prevencion@fremap.es.